Speciale acties

Win een gratis trouwreportage in 2020!

Maak nu kans op een gratis trouwreportage in 2020 t.w.v. € 594,-

Wat kunnen jullie winnen?


 • Trouwreportage van 6 uur op een beschikbare datum in 2020
 • Gratis reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Brunssum (Buiten straal van 25 km kost het  € 0,19 per km)
 • Onbeperkt aantal bewerkte foto's in overwegend kleur en af en toe zwart/wit
 • Foto's geleverd op een USB stick in een doosje
 • Online galerij


Wat moeten jullie doen om te winnen?Wat zijn de voorwaarden?


 1. Het winnende bruidspaar zal bepaald worden naar aanleiding van loting tussen deelnemende bruidsparen van wie de datum nog beschikbaar is of van wie inmiddels een bruiloft in 2020 is geboekt. Iedereen heeft daarin een gelijke kans.
 2. Deelnemers moeten zelf gaan trouwen. Meedoen voor een ander heeft geen zin. De prijs is niet overdraagbaar. Deze deelnames zullen worden verwijderd.
 3. In aanmerking komen kan enkel via onderstaand formulier. Melissa Kuys Fotografie is niet verantwoordelijk voor te laat verzonden, onjuiste of onvolledige inzendingen. Er volgt altijd binnen 24 uur via mail een persoonlijke bevestiging van deelname.
 4. Bij deelname dienen beide namen doorgegeven te worden. Per bruidspaar kan maar één keer worden meegespeeld.
 5. Alleen bruidsparen die trouwen in 2020 op een nog beschikbare datum kunnen meespelen. Is jullie datum op 1 november al geboekt dan wordt jullie inzending verwijderd. Alleen beschikbare data spelen mee. Zo zal er altijd een winnend bruidspaar zijn.
 6. Als je wint, dan win je voor de aangegeven datum. Mocht jullie bruiloft onverhoopt niet doorgaan, dan kan de deelname niet worden verplaatst naar een andere datum. Jullie mogen er dan wel voor kiezen om op die dag of een andere datum (in onderling overleg) een gratis verlovingsreportage of gezinsreportage op locatie te doen. De prijs is niet inwisselbaar voor geld en het verschil wordt ook niet gecompenseerd.
 7. Bij een bruiloft buiten een straal van 25 vanaf Brunssum, breng ik € 0,19 per km in rekening. Bruiloften in het buitenland betalen enkel de extra te maken onkosten zoals reis en verblijf. Indien het langer dan 1 dag is, zal ik extra verblijfskosten in rekening brengen.
 8. Het winnende bruidspaar mag de prijs eventueel uitbreiden. Kiezen jullie voor een duurder pakket dan zal ik daar € 594,- op in mindering brengen.
 9. Het winnende bruidspaar geeft toestemming voor gebruik van al het beeldmateriaal voor marketing doeleinden.
 10. Bruidsparen die al een bruiloft in 2020 hebben geboekt bij mij mogen ook deelnemen. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden.
 11. Het winnende bruidspaar krijgt persoonlijk bericht van mij, waarna we, indien het om een nieuw bruidspaar gaat, een afspraak zullen inplannen voor een persoonlijk of skype gesprek. Ook zal de winnaar bekend worden gemaakt op mijn Facebookpagina.
 12. Over de wedstrijdvoorwaarden en uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 13. Informeren naar beschikbaarheid is altijd mogelijk. Echter dient men wel rekening te houden dat als een datum een dag voor sluiting wordt geboekt, deze datum alsnog niet meedoet.
 14. Besluiten jullie om mij ongeacht de uitslag op voorhand te willen boeken, dan zal de datum uiteraard wel gereserveerd worden.
 15. Deelnemers dienen akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Vul in en doe mee: